Држач за рачка Квадра
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7120 ART.G24028C 1 1,213.00 19.72
Држач за рачка
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7114 ART.G24029C 1 1,165.00 18.94
Држач за туш - конзола
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7115 ART.BR102 1 1,735.00 28.21
Глава за туш - печурка
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7116 ART.G26060C 1 2,972.00 48.33
Глава за туш - печурка Квадра
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7121 ART.G26061C 1 3,096.00 50.34
Клизач + рачка комплет
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7109 ART.S111 1 1,362.00 22.15
Рачка за туш
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7118 ART.G26007C 1 390.00 6.34
Рачка за туш Квадра
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7122 ART.G26013C 1 693.00 11.27
Црево ФЛЕКС.1/2X1/2-150 цм
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7117 ART.G50006C 1 285.00 4.63