Аква терм инженеринг денес е водечка компанија во продажба на водоводни производи,греење и соларни системи. Аква терм значи продажба, но, исто така и услуга, обезбедена од страна на професионалци кои ја пренесуваат техничката експертиза и know-how со децениско искуство.

Аква терм ги застапува следниве брендови: Tiemme S.p.a. General Fittings S.r.l. Tesy L.T.D. Cewal S.p.a. Speroni S.p.a. Frabo S.p.A. Sanha GmbH & Co. Termopan H.M. Heizkörper Imasradiators Grupporagaini Frost Italy Ebrille S.r.l Unidelta S.p.A Senko Megal Bujanovac Fonderie Sime Copper tube Elmec B-MAX

Më tepër