Акватерм инженеринг денес е водечка компанија во продажба на водоводни производи, греење и соларни системи. Акватерм значи продажба, но, исто така и услуга, обезбедена од страна на професионалци кои ја пренесуваат техничката експертиза и know-how со децениско искуство.

Акватерм ги застапува следниве брендови: Tiemme S.p.a, Palazzetti Italy, General Fittings S.r.l, Tesy L.T.D, Cewal S.p.a, Frabo S.p.A, Termopan Turkey, H.M. Heizkörper, Imasradiators, GruppoRagaini, Frost Italy, Ebrille S.r.l, Unidelta S.p.A, Senko Hrvatska, Megal Bujanovac Fonderie Sime, Copper tube, Elmec B-MAX,

Повеќе