Батерија за лавабо Пунта
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7100 ART.340-0 1 1,362.00 22.15
Батерија за лавабо Силвер
Код Модел количина/кутија Цена(ден.) Цена(€)
7112 ART.1240-0 1 3,220.00 52.36