ART. 3130 N Филтер за вода со самопрочистување и со холендери мах.притисок 25 бар , 100 микрони
Код Величина количина / кутија
519 3/4" 1/14
558 1" 1/14
ART. 3140 Уложак за филтер 100 микрони
Код Величина количина / кутија
1285 3/4" -1" 1/50
ART. 3135 N Стаклен филтер за вода со самопрочистување и со холендери мах.пристисок 25 бар ,100 микрони
Код Величина количина / кутија
1278 3/4" 1/14